NOLE GA IZUO IZ CIPELA: Đokovićev protivnik je bio toliko iznerviran da je psovao navijače na tečnom srpskom jeziku, a onda se oglasio sudac…

Meč između Novaka Đokovića i Denisa Shapovalova nakratko je prekinut sredinom drugog seta zbog ponašanja srpskih navijača

  • Show

  • 10. Jan. 2020  

  • 0

Tokom četvrtfinala ATP Cupa koji se održava u Australiji srpski navijači ometali su Shapovalova između servisa i poena. U jednom trenutku, nakon što mu je Đoković napravio break u drugom setu, mladi kanadski tenisač je izgubio živce i poručio srpskim navijačima: "Je*ite se!"

Sudac ga je preko kanadskog izbornika upozorio na ponašanje, a zatim i zamolio publiku za korektno navijanje.

"Dame i gospodo, moli vas. Samo trenutak... Ovo je tenis i najvažnija stvar između nas je poštovanje. Molim vas, poštujte obojicu tenisača", govorio je sudac Carlos Bernardes. Jedan dio publike mu je pljeskao, a drugi ga izviždao.

"Ako ne želite gledati tenis, onda idite kući. Nemojte uznemiravati ljude koji su ovdje došli gledati tenis", dodao je sudac. Đoković je na kraju slavio sa 7:4 u tie-breaku trećeg seta i odveo Srbiju u polufinale.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...