NAJZGODNIJA TALIJANSKA NOVINARKA PONOVNO MAMI UZDAHE: Diletta objavila fotografiju iz ringa i otkrila koga zapravo ljubi...

Diletta objavljuje veliki broj fotografija svakog dana na društvenim mrežama, no uglavnom su u fokusu ona i njeni atributi, ali sada je pokazala i svog odabranika

  • Sex i grad

  • 10. Jan. 2020  

  • 0

Seksi novinarka je od prošlog ljeta u vezi sa bokserom Danieleom Scardinom, ali uglavnom javnost malo zna o tome i skoro da njih dvoje nemaju zajedničkih fotografija.Bokser živi na Floridi gdje trenira, a smatra se da je Diletta upravo kod njega provela praznike.

Inače, Scardina je u martu 2019. godine odigrao najvažniji meč u životu, pošto je osvojio IBF titulu svjetskog prvaka, a upravo je Diletta bila voditeljica programa te večeri.

"Daljina? Ljubav je jaka, pobjeđuje sve ostalo. To je motor koji nas pokreće i ništa nije nemoguće", izjavio je ranije Scardina na pitanje kako funkcioniše veza sa Dilettom koja je ostala živjeti u Italiji. 

altaltaltaltIzvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...