SKINULA SE RONALDOVA BIVŠA: Pogledajte zašto je Irina Shayk užarla društvene mreže

Iako je prošlo već pet godina otkad su jedan od najboljih i najpoularnijih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo i ruska maneneka Irina Shayk prekinuli, zgodnoj Ruskinji uvijek je ostao epitet njegove bivše djevojke.

  • Show

  • 11. Jan. 2020  11. Jan. 2020

  • 1

Cristiano je već dugo vremena u sretnoj vezi sa Georginom Rodriguez, no popularnost koju je Irina zaradila dok je bila s njim u vezi još uvijek nije splasnula.

Ruska manekenka postala je svjetski poznata, a zaradila je otad i velik broj pratitelja na društvenim mrežama, a redovito ih časti seksi fotografijama.

Fotografija koju je nedavno objavila jedna je od najprovokativnijih. Irina je na plaži gotovo bez ikakve odjeće, a njena fotografija zaradila je gotovo 800 tisuća lajkova na Instagramu. “Ubijete me odmah”, komentirao je jedan njen fan, što god je time mislio. 

Njen instagram krcat je sličnim fotografijama, bacite pogled.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...