SPEKTAKULARNI SNIMCI: Stotine ajkula na nekoliko metara od plivača na Novom Zelandu

Iznenađujuće snimke dronova snimile su stotine morskih pasa koji vrebaju nekoliko metara od plivača na popularnoj plaži na Novom Zelandu.

  • Šareni svijet

  • 12. Jan. 2020  12. Jan. 2020

  • 0

Morske pse primijetio je mladi ronilac u plitkim vodama na otoku Great Barrier u zaljevu Hauraki, 90 kilometara od obale Aucklanda.

U jatu su se nalazile brojne vrste ajkula.

Sarah Judkins podijelila je nevjerojatne snimke na Facebooku.

'Mnogo se pričalo o morskim psima ovog ljeta u Trypheni, ali nisam očekivao da će ih biti toliko mnogo! Morski psi svih oblika i veličina jutros su se sunčali zajedno s plivačima u Gooseberry Flat-u ', gđa Judkins objavila je na Facebook stranici Barrier Chitchat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...