KAKO JE DODIK SJEKAO BADNJAK: Građani RS-a ga ismijali: "Milorade, tupa ti sjekira k'o i gazda; Pozovi Draška da te nauči..." (VIDEO)

Trebalo mu je ukupno 25 udaraca sjekirom da odsiječe badnjak!

  • Vijesti

  • 12. Jan. 2020  12. Jan. 2020

  • 3

SNSD je na Badnji dan na svojoj zvaničnoj stranici na Facebooku objavio video u kojem lider stranke, zajedno sa unukom, siječe badnjak. Uslijedili su brojni komentari i reakcije u kojima jedni hvale, a drugi kude Dodikovo umijeće sa sjekirom, ali i poznavanje pravila koja nalaže tradicija kod sječe badnjaka.

Dodik je unuku prepustio početni udarac, a potom je uzeo sjekiru u svoje ruke! Trebalo mu je ukupno 25 udaraca sjekirom da odsiječe badnjak!

alt-Milorade, tupa ti sjekira! Badnjak se siječe s tri udarca, patrioto! Svaka čast, deda! Pozovi Draška da te nauči kako se siječe! E moj Srbine, ni badnjak ne znaš da odsiječeš! Naoštri je, Milorade!-Ne mora, pao je od sramote!-Zar predsjedniku da se opire badnjak!?

Ovo su samo neki od 5,6 hiljada komentara na Fejsbuk stranici SNSD-a u proteklih šest dana od objave.

alt

Milorad Dodik je, gostujući na RTRS po povratku na vlast 2006. godine, javno priznao da se “srpstvu učio od svoje djece”. Ovoga puta odlučio je da on bude taj koji tradiciji i srpstvu uči svog unuka.

Koliko mu je to uspjelo, pogledajte sami!

SB/ Istinito

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...