BOOMERANG SE "PONOVIO": Ovi noviteti za Instagram mogli bi vam biti zanimljivi

Dodane su nove mogućnosti poput uređivanja videa i dodavanja efekata kao što su usporena snimka, zamućivanje i brzo premotavanje, kao i određivanja koliko će video trajati

  • HiTec

  • 13. Jan. 2020  13. Jan. 2020

  • 0

U Instagramu su dodali nekoliko noviteta u Boomerang, alat za kreiranje video zapisa koji se sami ponavljaju. Tako smo dobili mogućnost uređivanja videa i dodavanja efekata kao što su usporena snimka, zamućivanje i brzo premotavanje, kao i određivanja koliko će video trajati.

Nove su značajke dostupne svim korisnicima Instagrama od proteklog vikenda. Ako ste već nadogradili tu aplikaciju na najnovije izdanje, pronaći ćete ih ako otvorite novi Story i pri dnu zaslona potegnete prstom po zaslonu na lijevu stranu.

SlowMo prikazuje video upola sporije, Echo dodaje zamućivanje pokreta, Duo brzo premotava video na početak, a Trimming određivanje duljine trajanja videa pomoću kontrola sličnih onima u kameri iPhonea ili alatu za izradu videa u Instagramu, piše Phone Arena.

(Tportal)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...