MEHMED JE ZVIJEZDA DANA: U 62. godini okupao se u ledenoj Uni (VIDEO)

Mehmed Ramić iz Bosanske Krupe ima 62. godine, a nema ni zdravstveni karton ni zdravstvenu knjižicu. Već 41 godinu kaže, testira se januarskim kupanjem u Uni.

  • Šareni svijet

  • 13. Jan. 2020  13. Jan. 2020

  • 0

Radi to svakog 13. januara, tačno u podne. Tako je bilo i danas. Mehu sa starog gradskog mosta i obližnje plaže posmatrali brojni Krupljani.

Ne bi se tvrde usudili uraditi takvo što. Iako je u Bosanskoj Krupi bio prilično vedar i sunčan dan, sa temperaturom od oko 4 stepena, Mehi ne smetaju ni minusi jer se kupao čak i u zaleđenoj Uni, piše krupljani.ba.

Posmatračima je uvijek zanimljiv, a oni koji ga znaju, za njega imaju samo riječi hvale.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...