OVO SE RIJETKO DEŠAVA: Počela je da cijepa drva, a zatim doživjela šok

Kada je Dana Marić iz naselja Bikavac u Višegradu nabavljala drva za ovu zimu, nije očekivala da će prilikom cijepanja ugledati datum koji joj je sledio krv u žilama.

  • Šareni svijet

  • 13. Jan. 2020  

  • 1

“Kupila sam metarska drva u oblicama i pozvala prijatelja da to iscjepa. Posle nekog vremena čula sam da me doziva da nešto pogledam. Ispred mene je stajala oblica podijeljena na pola na kojoj su u unutrašnjosti bili ispisani brojevi 2, rimsko IV i 1985. kaže Dana za RINU.

alt

Iako taj datum njoj ne znači ništa, ipak joj nije bilo svejedno pitajući se zašto je baš to završilo u njenim rukama i da li možda nosi neku poruku.

“Djeca mi kažu da se ne sikiram, ali ko zna zašto je taj datum neko upisao u drvo i šta se tad zapravo desilo. Vjerovatno su to uklesali dok je drvo bilo mlado”, priča Dana.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...