MAMINA SLIKA I PRILIKA: Kći Cindy Crawford pokazala čime je osvojila modni svijet

Mlada manekenka Kaia Gerber, kći supermodela 90-ih Cindy Crawford već je dobro poznato ime u modnim krugovima. Zbog svoje nevjerojatne linije, visine, lijepih crta lica ova je 18-godišnjakinja sve traženija u svom poslu

  • Show

  • 13. Jan. 2020  13. Jan. 2020

  • 0

 Opće je poznato da su visina i vitka figura dva najvažnija preduvjeta za ulazak u modni svijet. Mlada Kaia Gerber zahvaljujući dobrim genima naslijedila je oboje, a ako se tome pridoda i lijepo lice, jasno je zašto je danas jedna od najtraženijih manekenki svijeta. 

Lako je moguće da uskoro naslijedi svoju poznatu majku te i ona zaradi titulu supermodela.

Kaia je naime kći Cindy Crawford i Randea Gerbera.

Lijepa brineta ovih je dana snimljena na odmoru u Miamiju s prijateljima, a sunčajući se na plaži u minijaturnom kupaćem kostimu, nije prošla nezapaženo.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...