MAJKA UBICE IZ SPLITA OTKRILA ZASTRAŠUJUĆE DETALJE: "Uzeli su mu sav novac, nije imao za hranu..."

Istražni sudija splitskog opštinskog suda odredio je u ponedjeljak istražni zatvor Filipu Zavadlavu (25), osumnjičenom za trostruko teško ubistvo, potvrdio je portparol suda Damir Romac.

  • Regija

  • 13. Jan. 2020  13. Jan. 2020

  • 0

Istražni zatvor mu je određen zbog straha da bi na slobodi mogao ponoviti djelo, ali i zbog posebno teških okolnosti činjenja krivičnih djela.

Njegova majka Etel Zavadlav za Jutarnji list je iz Austrije komentarisala slučaj. Za sve je, kaže, saznala juče. U Hrvatsku stiže krajem januara.

Kaže da njen sin nije spavao 20 dana i da je bio rastrojen. Tvrdi da su ga ubijeni mladići maltretirali.

"Uzeli su mu sav novac koji je imao pa mu je hitno trebao novi ukrcaj na brod jer nije imao ni za hranu. Smršao je osam kilograma za mjesec dana. Na brod se, kao oficir palube, trebao da ukrca ove sedmice", kaže majka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...