DRAMA U GRAZU NAKON UTAKMICE HRVATSKE I SRBIJE: „Utrčali smo u taksi, jedva smo izvukli živu glavu…“

Srbijanski selektor Nenad Peruničić nakon meča nahvalio je hrvatske navijače, no, ispred dvorane došlo je do napada

  • Sport

  • 14. Jan. 2020  14. Jan. 2020

  • 1

Dva srpska navijača ispričala su za medije iz te zemlje da su ih Hrvati tijekom utakmice na tribinama locirali i snimili, a nakon meča su ih pratili. To su prijavili austrijskim policajcima, ali oni, kako tvrde Srbi, uopće nisu reagirali.

"Grupa hrvatskih navijača zatrčala se prema nama dvojici, a mi smo utrčavanjem u taksi jedva izvukli živu glavu jer oni su bili brojni, a policija uopšte nije reagovala. Taksisti smo rekli da nas vozi na drugi kraj grada iako smo smješteni odmah uz dvoranu, samo da odemo što dalje od Hrvata i opasnosti“, kazali su rezgnirani navijači Srbije za tamošnje medije.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...