OD RANIJE POZNATA ORGANIMA GONJENJA: Evo ko je nova djevojka Ace Lukasa, opasna Crnogorka s kojom se u hotelu potukao… (VIDEO)

Riječ je o Podgoričanki Nikoliji Nini Lačević, inače višestruko osuđivanom licu čije je ime završilo na spisku bezbjednosno interesentnih osoba

  • Estrada

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

Pripadnica crnogorskih kriminalnih grupa krenula je u goste kod kontroverznog hrvatskog biznismena Sukija, inače poznatog građevinskog mogula koji je u srpskim medijima poznat po burnim vezama sa beogradskim sponzorušama i učesnicama rijaliti programa.

Lačevićevoj je ulaz u Srbiju zabranjen zbog bliskih veza sa ljudima iz jednog kriminalnog klana iz susjedne države.

Pripadnice takozvane ženske bande javnosti su postale poznate kada je procurio snimak na kojem one brutalno tuku jednu djevojku u Crnoj Gori.

„Junakinje“ sa snimka bile su osuđene za nasilničko ponašanje na ukupno tri godine i dva mjeseca zbog prebijanja i zlostavljanja dvije djevojke. 

Lačević je tom presudom osuđena na godinu i dva mjeseca, Orahovac i Mišolić na po šest mjeseci, dok je Asanović osuđena na godinu dana zatvora, javljaju srbijanki mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...