KĆERKA SRBIJANSKE PRINCEZE JELISAVETE ŠOKIRALA AMERIKU: „Majka mi je rekla da je moj otac PREDSJEDNIK DRŽAVE..“

Krajem prošle godine Christina Oxenberg, kćerka princeze Jelisavete Karađorđević, rođaka britanske kraljevske porodice i sestra holivudske glumice Catherine Oxenberg, šokirala je sve objavljivanjem pikantnih detalja iz života svojih roditelja i porodice

  • Show

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

Govorila je, između ostalog, o aferi koju je njena majka navodno imala sa ubijenim predsjednikom SAD-a Johnom F. Kennedyjem, o tome da je on poginuo misleći da je Christine njegova kćerka, ali i o tome kako je njen otac Howard Oxenberg sa pištoljem otišao u Washington kada je saznao da ga supruga vara.

Kako kaže, ona je imala 14 godina kada joj je majka rekla da je ona Kennedyjeva kćerka.

"Razgovor je počeo tako što je moja majka rekla: 'Postoji jedna stara izreka, uvijek znaš ko je tvoja majka, ali nikada ne možeš da budeš sigurna ko ti je otac'. Sve što mi je majka rekla i moja reakcija su duga priča, zato što pamtim svaku riječ. U stanju šoka moguće je da memorija funkcioniše kao uređaj za snimanje. Rekla mi je da sam kćerka Johna Kennedyja i 'da ne kažem nikome jer će me ubiti; ljudi vole da ubijaju Kennedyjeve'", rekla je ona za portal "Telegraf.rs".

Dodala je da je bila užasnuta tim riječima njene majke, ali da je to sve ipak sačuvala za sebe.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...