TABAKOVIĆ UPOZORAVA: "Ne nasjedajte na lažne ankete o kandidatima za načelnika Srebrenice

Predsjednik SDA Srebrenica Alija Tabaković uputio je javni poziv svojim Srebreničanima da ne nasjedaju na podvale i lažne ankete o imenima potencijalnih kandidata za načelnika Srebrenice, koje su se posljednjih dana pojavile na društvenim mrežama i lokalnim portalima...

  • Politika

  • 14. Jan. 2020  14. Jan. 2020

  • 0

"Time doprinose da se postignuti konsenzus među Bošnjacima naruši. Nemamo kandidata i svi koji prave ankete, ne žele jedinstvo Bošnjaka. Zato vas molim, ne nasjedajte. Ovima koji se 'ubiše' komentarima i glasovima preporučujem da prijave boravak u Srebrenici i kada za to dođe vrijeme glasaju. Nemojte se džaba svađati", prenosi Hayat.ba Tabakovićevu izjavu.

"Smatram da takve stvari ne doprinose našem konačnom uspjehu. Ko će biti kandidat je manje bitna stvar od toga da svako pozove svoju rodbinu i prijatelje da prijave mjesto boravka u Srebrenici kako bi na narednim izborima mogli glasati za Srebrenicu.

Na ovaj način se samo pokušavaju izrevoltirati građani i još više zavađati, a to nam u ovom momentu nije potrebno. Imamo prečih stvari. Moramo napokon shvatiti da ovdje nije cilj kako će Bošnjak pobijediti Bošnjaka, nego kako će pobijediti politika koja ne negira genocid", poručuje Tabaković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...