IPAK JE DANAS: Dok HDZ BiH razmišlja, susret delegacija SDA i SNSD-a u Sarajevu počinje u 15 sati, a na razgovor će doći...

... Denis Zvizdić, Halid Genjac, Zoran Tegeltija i Nebojša Radmanović

  • Vijesti

  • 14. Jan. 2020  14. Jan. 2020

  • 0

Sastanak delegacija SDA i SNSD-a bit će održan danas u zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine s početkom u 15 sati, javlja reporter N1 Zvonko Komšić.

Događaj će biti zatvoren za javnost, a između ostalih, prisustvovat će mu Denis Zvizdić, Halid Genjac, Zoran Tegeltija i Nebojša Radmanović.

Ranije je najavljeno da će sastanku prisustvovati i delegacija HDZ-a BiH. Predsjedavajuća Kluba SNSD-a u Parlamentu BiH Snježana Novaković Bursać kazala je da je cilj sastanka otklanjanje nedoumica u vezi sa imenovanjem Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...