SLAVNA PJEVAČICA BEZ SRAMA: Sia otkrila kojem je glazbeniku ponudila seks bez obaveza

Svjetski poznata pjevačica Sia dugo se nije pojavljivala u javnosti bez goleme perike koja joj skriva lice, a o njenom privatnom životu se zna vrlo malo.

  • Show

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

Nedavno je za časopis GQ progovorila o vrlo intimnim stvarima. Otkrila je da je posvojila sina, ali i da je ne zanimaju ozbiljne veze. 

Priznavši da joj bolje odgovara seks bez obaveza, otkrila je i kojem je glazbeniku dala takvu ponudu. Riječ je o Thomasu Pentzu, poznatijem pod umjetničkim imenom Diplo. 

"On je jedan od najtalentiranijih i najprivlačnijih ljudi na svijetu", rekla je o Diplu, s kojim surađuje već dulje od 10 godina i priznala: "Većinu tog vremena pokušavamo izbjeći seks jer bi nam to uništilo poslovni odnos."

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Otkrila je da je ipak pokleknula i ponudila mu da se poseksaju. 

"Nedavno sam mu poslala poruku i rekla mu da je on jedna od pet osoba na svijetu koja mi je seksualno privlačna, a kako sam odlučila ostatak života provesti kao solo žena jer, nakon posvajanja, nemam vremena za vezu, neka mi se javi ako bude zainteresiran da se poseksamo bez obaveza", ispričala je. 

Ipak, nije otkrila što joj je on odgovorio. 

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...