Društvo
ALARMANTNO: BiH izdvaja 0,9 posto BDP-a za obranu, Oružanim snagama nedostaje...
Prije 10 min0
Sa ovim receptom nećete pogriješiti
Gastro
14. Jan. 2020 14. Jan. 2020
0
1 ciabatta hljeb ili francuski hljeb
6 čehni bijelog luka
¼ šolje sitno sjeckanog parmezana
¼ šolje svježeg origana
½ šolje maslinovog ulja
2 kašike putera
so
biber
1. Bijeli luk sameljite u multipraktiku.
2. Dodajte peršun, origano, parmezan, so i biber i sameljite.
3. Ugrijte maslinovo ulje na tavi i dodajte smjesu sa bijelim lukom.
4. Prerežite hljeb, namažite ga puterom s obje strane i namažite smjesom od bijelog luka.
5. Umotajte ga u foliju i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni 5 minuta.
6. Odmotajte hljeb, vratite ga u rernu i pecite ga još 5 minuta.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Društvo
ALARMANTNO: BiH izdvaja 0,9 posto BDP-a za obranu, Oružanim snagama nedostaje...
Prije 10 min0
Hronika
AUTOM UDARIO U BANKINU: Nesreća kod Zenice uzrokovala saobraćajne gužve
Prije 13 min0
Svijet
TUROBAN IZVJEŠTAJ AMNESTY INTERNATIONALA: Dvostruki standardi Britanije i Njemačke, moćne države napuštaju temeljne vrijednosti
Prije 17 min0
Sport
RAZOČARENJE U ZAGREBU: Luka Modrić karijeru bi mogao nastaviti u...
Prije 20 min0
Gastro
STARINSKI KOLAČ BEZ BRAŠNA: Štangle od oraha po receptu iz 1956.
22. Apr. 20240
Gastro
JEFTIN, SOČAN, A USPIJEVA SVIMA: Ako volite egzotični ukus kokosa, ovo je idealan recept za vas
Prije 19h0
Gastro
MALO ULJA, MALO SOLI: Svi su poludjeli za sladoledom po receptu Dua Lipe, jeste li ga već probali?
21. Apr. 20240
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite desert s istoka i oduševite ukućane… (VIDEO)
23. Apr. 20240
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.