VUČIĆ PROGOVORIO O SERGEJU TRIFUNOVIĆU: "Nisam stvarno u stanju da komentarišem šta taj čovjek radi"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upitan je na konferenciji za medije da prokomentariše saoraćajni prekršaj lidera PSG Sergeja Trifunovića.


  • Regija

  • 14. Jan. 2020  

  • 1

"Nisam stvarno u stanju da komentarišem šta taj čovjek radi", rekao je Vučić novinarima prilikom obilaska fabrike Mei Ta Europe u Obrenovcu.

"Divim se ljudima koji takvu politiku podržavaju,ima ih manje od pet posto, možda oko četiri posto. Ništa tu ne razumijem. Policija je tu odradila dobro svoj posao. A Sergej Trufunović je čovjek "Lezi lebe da te jedem", on ne razmišlja o procentima", naveo je predsednik Srbije.

Podsjetimo, proslavljeni glumac i predsjednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je u udesu u ponedeljak uveče u Beogradu. Mediji su prenijeli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton", a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim beogradskim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bjekstvu".

On je za B92 rekao da je nakon udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i da je "zakon bio brži od njega".

"Nisam pobjegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski vijenac, da ne bude da sam pobjegao", rekao je Trifunović za B92.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...