SIN PRODAVAČICE KOJA JE NOKAUTIRALA POLICAJKU NA PIJACU: "Mama se nije pokajala" (VIDEO)

- Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu - kaže sin prodavačice Edison D. (20)

  • Društvo

  • 14. Jan. 2020  14. Jan. 2020

  • 2

Sin prodavačice S. D. (37), koja je u nedjelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. na pijaci na Vidikovcu ispričao je detalje koji su prethodili napadu.  Edison D. (20) kaže da je do okršaja na pijaci došlo kada je komunalna milicajka njegovoj majci pokušala da "otme kofer sa stvarima koje je prodavala".

Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu - kaže sin prodavačice:

- Pokušala je da zaplijeni garederobu, što se dešavalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maljoletnu djecu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući - priča Edison (20).

On kaže da je milicajka tada povukla kofer i da su sve stvari ispale iz njega.

Sadija D., Vidikovac, pijaca

Foto: Facebook/Sadija D.

Žučna rasprava se pretvorila u fizički obračun, i Sadija je nokautirala milicajku. Prašina se digla odmah po objaviljivanju video snimka incidenta koji se brzinom munje proširio na društvenim mrežama.

Sadija D. je pesnicom udarila A. M. koja je nekoliko sekundi nakon toga završila na betonu i ostala da leži. Povrijeđena žena je prevezena u Urgentni centar.

nokaut, komunalna milicija, vidikovačka pijaca

Pretučena komunalna policijka Printskrin: Telegraf

Nakon što je nokautirala ženu Sadija D. pobegla je s lica mjesta. Međutim, policija ju je ubrzo locirala i privela u Policijsku stanicu u Rakovici.

Trebalo bi danas da bude puštena kući, javio mi je otac, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati - kaže Edison koji je trenutno kod prijatelja u Njemačkoj.

On, međutim, dodaje da se njegova majka "nije pokajala zbog svega što se desilo".

(Telegraf.rs / Blic)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...