"NIKAD VIŠE ZAJEDNO SRBIJA I CRNA GORA": Ovako su crnogorski navijači proslavili pobjedu nad "orlovima" (VIDEO)

Nakon pobjede reprezentacije Crne Gore nad Srbijom (22:21) na Evropskom prvenstvu u rukometu, crnogorski navijači proslavili su pobjedu stihovima: "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora"...

  • Regija

  • 14. Jan. 2020  

  • 1

Srbijanski mediji pišu da su rukometaši Crne Gore napravili veliki skandal jer su na teren izašli u zelenim dresovoma, a potom vitlali zelenom zastavom. 

Zeleni dresovi su podsećanje na Komitski pokret iz 1918. godine koji je na čelu s generalom Krstom Popovićem Božićnom pobunom ustao protiv odluke Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji.

- Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora - oduševljeni pobedom svoje ekipe poručili su pesmom ostrašćeni navijači "Đetića".

-S obzirom na provokaciju sa zelenim dresovima i zastavom od strane igrače na terenu, ovakvo slavlje navijača ne čudi, moglo se očekivati, zaključuju srbijanski mediji.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...