GENJAC PRECIZIRAO: "Odluka o imenovanju Božovića u četvrtak"

Završen je sastanak delegacija SDA i SNSD-a koji je održan danas u Sarajevu. Medijima su se nakon sastanka kratko obratili Zoran Tegeltija i Halid Genjac.

  • Politika

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

Halid Genjac je kazao da je ova forma sastanaka nešto što će biti redovno u budućnosti, a na novinarsko pitanje da li su razgovarali o kandidatu za ministra Mlađenu Božoviću, Genjac je kazao da će stav SDA biti poznat do četvrtka.

"Odluka o imenovanju Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH, bit će poznata u četvrtak na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta BiH", kazao je Genjac.

Zoran Tegeltija je kazao da ne vidi problem u imenovanju Božovića.

"Ne vidim problem u imenovanju gospodina Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH. Priča oko njegovog imenovanja je krenula u javnosti, ne znam ni sam oko čega", kazao je Tegeltija.

Podsjećamo, ranije je najavljeno da će sastanku prisustvovati i delegacija HDZ-a Bosne i Hercegovine.

Predsjedavajuća Kluba SNSD-a u Parlamentu BiH Snježana Novaković Bursać kazala je da je cilj sastanka otklanjanje nedoumica u vezi sa imenovanjem Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...