CIJELA SRBIJA BRUJI O ZLOČINU: Mladić šetao sa ocem ulicom, a onda mu je neko prišao i više puta ga izbo nožem

Marko Đurović (28) ubijen je u Somboru na Prvomajskom bulevaru ispred apoteke, kada ga je nožem izbo za sada nepoznati muškarac.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2020  14. Jan. 2020

  • 1

Građani su u šoku da se tako surov zločin dogodio njihovom gradu, nedaleko od centra, na prometnom bulevaru, a komšije i prijatelji pokojnog mladića u nevjerici da ga više nema, uz samo jedno pitanje - zašto je ubijen?

Komšije i prijatelji kažu da se nikada nikome nije zamjerio i da ne znaju šta bi mogao da bude uzrok ovog stravičnog ubistva.

alt

"Znam Marka, kao dobrog i ljubaznog mladića, koji se nikome nikada nije zamjerio. Bio je popularan među djevojkama zbog svog izgleda i ponašanja. Išao je u teretanu i bio je vrlo zgodan i lijep momak. Ne verujem da ga više nema", priča njegov poznanik. 

Podsjetimo, Marko se u ponedeljak uveče šetao sa svojim ocem, kada je za sada nepoznati napadač mu prišao i ubo nožem više puta. Povrijeđeni mladić je sa svojim ocem ušao u obližnju apoteku kako bi potražili pomoć.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...