PROTIV FRANCUSKE POSLJEDNJI MEČ: Oprostio se legendarni reprezentativac BiH

Muhamed Toromanović odigrao je u Trondhajmu protiv Francuske posljednji svoj meč za reprezentaciju.

  • Sport

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

"Tako sam odlučio, svijet ostaje na mlađima. Reprezentacija neće trpjeti, ima tu kvalitetnih igrača poput Vranješa i Burića, a može uletiti i Hadžiomerović. Opet će to biti na vrhunskom nivou" kazao je Toromanović, pa se osvrnuo na samu utakmicu:

"Nismo baš trebali izgubiti s ovolikom razlikom, pogotovo jer smo bili dobri u prvom poluvremenu. U drugom ne znam šta se desilo. Izgubili smo veliki broj lopti, dali su nam potom mnogo golova, što po meni nije realno stanje. Ipak, Francuzi su Francuzi. U prve dvije utakmice imali su loš dan, ali danas su pokazali ko su u svijetu rukometa."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...