OVO JE ZA NEKOLIKO SATI VIDJELO 100.000 LJUDI; Zgodna splitska pjevačica u grudnjaku i gaćicama: „Od ovoga se može riknuti“…

Atraktivna Splićanka Lidija Bačić nema milosti prema svojima obožavateljima.

  • Estrada

  • 15. Jan. 2020  

  • 0

To je potvrdila još jednim provokativnim videom koji je objavila na svom Instagramu i koji je muški dio njezinih fanova ostavio bez teksta. “Ja sam žena. Koja je vaša supermoć?”, napisala je pjevačica uz snimku na kojoj zavodljivo zamahuje bokovima u grudnjaku i gaćicama.

Vrući video i bujno poprsje popularne pjevačice izazvali su veliki broj komplimenata.

 

“Ti nisi žena, ti si boginja”, “Prava si tempirana bomba”, “Od ovog se može riknuti”, “Mogla si se okrenuti i na drugu stranu”, “Ljepotica”, “Čistokrvni grijeh”, samo su neki od brojnih komentara.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...