JER, NE BOJI SE NEBOJŠA: Golman reprezentacije BiH u ovom je hit Evropskog prvenstva u rukometu

Bilalovi “Zmajevi” nastup su okončali sa tri poraza, ali opći je utisak da BiH nije razočarala u grupi u kojoj je bila potpuni autsajder

  • Sport

  • 15. Jan. 2020  15. Jan. 2020

  • 0

Rukometna reprezentacija BiH okončala je svoj nastup na Evropskom prvenstvu.

A rezervni golman reprezentacije Nebojša Grahovac, nalazi se među tri najblja golmana Eura nakon nekompletne prve runde takmičenja.

Grahovac je sakupio 12 odbrana od 30 udaraca,što je 40 posto uspješnost odbrana. Od njega su u ovom segmentu samo bolji Rodal Rodrigo iz Španije, koji je od 61 udarca odbranio 25 lopti što je 41 posto uspješnosti, dok je Palicka Andreas iz Švedske odbranio 30 lopti od 71 udarca što je 42 posto uspješnosti.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...