NAKON ŠTO SU NJEGOVI MEDIJI "RAZAPELI" GLUMCA: Vučića ponovo pitali o Sergeju Trifinovuću

Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i danas su novinari pitali o lideru PSG Sergeju Trifinoviću koji je u ponedjeljak načinio saobraćajni prekršaj

  • Regija

  • 15. Jan. 2020  15. Jan. 2020

  • 0

Nakon što su beogradski tabloidi objavili da su u krvi Trifunovića poslije udesa pronađeni tragovi narkotika, novinar je upitao Vučića šta misli o tome.

"Ako je VMA to potvrdio, onda nemam nikakve sumnje u to i ne znam koga bi to uopšte iznenadilo i šta je tu novost. Ne bih ništa komentarisao", rekao je Vučić prilikom posjete jednoj fabrici.

Glumac i predsjednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je u udesu u ponedeljak naveče u Beogradu. Mediji su prenijeli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton", a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim beogradskim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bekstvu".

On je za B92 rekao da je nakon udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i da je "zakon bio brži od njega".

"Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutro ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao", rekao je Trifunović.

Vučić je juče rekao da nije u stanju da komentariše "šta taj čovek radi". 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...