SKANDAL U PRIJEDORU: Traži se profesor islamske vjeronauke, prednost imaju borci Vojske RS-a, RVI i...

U oglasu se ističe da prednost pri zapošljavanju imaju bivši borci, RVI i porodice poginulih boraca Vojske RS-a

  • Vijesti

  • 15. Jan. 2020  

  • 2

  

Odbornik u Skupštini Grada Prijedora, Mirsad Duratović na svom Facebook profilu objavio je post o apsurdu u oglasu za profesora Islamske vjeronauke u srednjoškolskoj ustanovi u ovom gradu.

 

Naime, prema navedenom oglasu JU Poljoprivredno-prehrambena škola u Prijedoru objavila je oglas na poziciju profesora islamske vjeronauke.

Međutim, u oglasu se ističe da prednost pri zapošljavanju imaju bivši borci, RVI i porodice poginulih boraca Vojske RS-a.

“Iako sam tačno prije godinu dana skrenuo pažnju na ovaj problem oni koji su pozvani da prvi reaguju nisu reagovali”, riječi su Duratovića.

 

 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...