SUZE, HISTERIJA, RADOST, PLES, SKAKANJE...': Pogledajte vrtlog emocija koji je obuzeo sjevernokorejske vojnikinje koje su pjevale Kim Jong-unu

Nakon dužeg zatišja iz izolirane Sjeverne Koreje ponovno je stigla jedna snimka kojom se pokazuje "neizmjerna ljubav" koju narod Sjeverne Koreje osjeća prema svojem "dragom vođi", Kim Jong-unu.

  • Svijet

  • 16. Jan. 2020  16. Jan. 2020

  • 1

Glavne protagonistice ove potpuno bizarne snimke su vojnikinje koje su pjesmom dočekale čelnika države, a pritom su i malo zaplesale.

Na početku videa čini se kao da vojnikinje, od kojih jedna svira gitaru, jedna bubnjeve, a jedna u Sjevernoj Koreji nezaobilaznu harmoniku, tužno gledaju u pod i plaču. Tek potom počinju s pjesmom, dok Kim Jong-un nezainteresirano gleda cijelu predstavu.

No, nakon što mu pri kraju bizarnog performansa vojnikinje salutiraju, prikazano je ozareno lice dilatatora koji im zdušno plješće. Štoviše, na kraju posjeta je čak i pozirao za fotografije s vojnikinjama.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...