KRALJICA STILA: Stajliš kaput Kate Middleton dokaz je da joj nijedan trend ne može promaknuti

Vojvotkinja od Cambridgea svakodnevna je tema modnih znalaca i kritičara. Svaki outfit Kate Middleton rezultira lavinom komentara, a nedavno je i podatak o impresivnom iznosu koji je tijekom 2019. godine potrošila na odjeću izazvao obilje reakcija.

  • Show

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Napravila je modni zaokret i angažirala je bivšu urednicu Voguea Virginiju Chadwyck-Healey te je sada jasno da ovom dvojcu, Virginiji i Kate, ne može promaknuti niti jedan aktualni trend.

alt

Dokaz tome je i kaput koji je vojvotkinja nosila prilikom posjete Bradfordu. Riječ je o modnom komadu military izgleda. Zahvaljujući strukiranom kroju i zanimljivim plisiranim detaljima naglašena je njena vitka figura, a odabir boje se pokazao kao pun pogodak.

Naime, nakon što je proteklu jesen obilježila zelena boja u apsolutno svim nijansama, čini se da je modni svijet nastavio crpiti inspiraciju direktno iz prirode. Ove sezone je u fokusu zanimljiva boja kadulje. Ipak, ova neočekivana boja koju odjednom svi nose nije uspjela s trona izgurati najmoćniju nijansu zelene - maslinastu. 

Kate je u kaputu upravo te boje koji potpisuje Alexander McQueen uspjela demonstrirati sofisticiran način nošenja military trenda. Crni modni dodaci, torbica i štikle, pojačali su dojam elegancije i još jednom potvrdili da Kate ne zaobilazi nijedan trend.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...