VULKAN EMOCIJA: Poruka iz Beograda Mustafi Nadareviću potresla regiju

Glumačka legenda Voja Brajović iz Beograda kaže za “Avaz” da ga je duboko potresla smrt njegove kolegice Nede Arnerić.

  • Estrada

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

"To su najnormalnije reakcije tuge i shvatanja kako je jedno divno biće, darovito, pametno i čestito, otišlo. Uvijek govorimo da je prerano, kad god da se desi. Bila je vrlo savjesna profesionalna umjetnica, odgovorna prema svojoj profesiji i prema onima zbog kojih se ona time bavila. Jer, mi postojimo zbog onih koji nas gledaju da njima nešto podarimo. Naša umjetnost doprinosi njihovoj duhovnosti, njihovom poboljšanju svijesti i njihovoj radosti", rekao je Brajović.

Vijest o bolesti svog, kako kaže, veoma dragog prijatelja Mustafe Nadarevića primio je s velikom sjetom, ali vjeruje da će se Mujica, kako ga odmila zove, izboriti s tim.

"Mujica je moj drug i moj brat. On je veliki borac i uvijek se borio, i kad je otišla njegova Slavica. Mi smo veoma bliski i ja mislim da će on pobijediti tešku bolest."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...