SAMO JE HTJELA DA SE SLIKA SA PSOM: Zbog jednog poteza ZAVRŠILA JE U BOLNICI (FOTO)

Obično slikanje sa psom pretvorilo se u noćnu moru.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Lara Sanson (17) pozirala je sa psom svoje drugarice, kada je životinja odjednom pobjesnila i ujela je za lice.

Kako se može videti na slikama koje je djevojka objavila, sve je počelo idilično - ona je pozirala sa širokim osmijehom, grleći velikog njemačkog ovčara.

Međutim, u jednom trenutku, pas zubima hvata njeno lice, a na slici se vidi kako je zatvorila oči, dok je skoro cijelo njeno lice u čeljustima životinje.

"Ne znam šta sam tačno uradila da izazovem takvu njegovu reakciju, da li sam ga dodirnula tako da mu je zasmetalo, ili ga je moj zagrljaj iritirao", rekla je ona lokalnim medijima.

Tinejdžerka je imala dvije operacije i 40 šavova i trenutno se oporavlja. Iako joj je nanio ozbiljne povrede, Lara nije htjela da dozvoli da uspavaju psa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...