BEZ GRUDNJAKA I S DEKOLTEOM DO STRUKA: Prelijepa glumica sve je zadivila u vrlo izazovnoj haljini

Glumica Annabelle Wallis došla je u uskoj svjetlucavoj Moschinovoj haljini na 25. dodjelu nagrada Critics' Choice u Los Angelesu.

  • Show

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 0

 Annabelle Wallis - Engleska glumica, najpoznatija po ulogama Jane Seymour u seriji "The Tudors", Grace iz serije "Sharp Visors" i Mia u horor filmu Curse Annabelle. 

Mada je rođena u Oxfordu u Engleskoj, većinu svog djetinjstva provela je u portugalskom gradu Cascaisu, pohađajući privatnu školu sv. Dominika, s djecom raznih nacionalnosti. Wallis kaže da joj je poznavanje mnogih naglasaka, koje je stalno slušala u školi, znatno pomoglo u budućem radu - često je trebala prikazati heroine iz različitih zemalja. Sada glumica tečno govori engleski, portugalski, francuski i španski jezik. .

Annabelle je uvijek znala da želi postati glumica, jer su njezini rođaci bili izravno povezani s kinematografijom. Dakle, njezin stric je glumac Richard Harris, a njegova djeca, rođaci Annabelle, Jared i Jamie Harris. Ali, budući da je bio vrlo ponosan tinejdžer, nije rekla nikome o svom snu sve dok nije osjetila da joj se pruža prilika da se pokaže u glumi. alt alt alt alt 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...