OPASNE VEZE: Sin poznatog fudbalera prodavao DROGU PJEVAČIMA U SRBIJI, a imao je PAKLENI PLAN!

- Glavni saradnik ove grupe u Srbiji, koji, pored toga što pere novac za njih kupovinom i izgradnjom nekretnina na luksuznim lokacijama u Beogradu, rastura i drogu u estradnim krugovima. Taj saradnik nije pjevač, ali je prisutan na estradnoj sceni, druži se sa ljudima iz šou-biznisa, a ranije se pojavljivao u spotu poznate pjevačice - otkriva sagovornik Kurira.

  • Hronika

  • 18. Jan. 2020  

  • 0

Bratanac bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića navodno se sumnjiči da preko prijatelja u Beogradu, koji je blizak ljudima iz šou-biznisa, pere novac gradnjom luksuznih stanova i prodaje narkotike pjevačima.

Stefan Milojević, sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Partizana Gorana Milojevića i bratanac bivšeg trenera FK Crvena zvezda Vladana Milojevića koji je uhapšen na Majorki zbog sumnje da je pod plaštom bajkerskog udruženja Junajted tribjuns nomad kontrolisao trgovinu drogom na tom ostrvu, kako sumnjaju istražitelji, imao je svoju mrežu dilera i u Srbiji!

alt

Kako izvor Kurira otkriva, njegov glavni čovjek u Beogradu bio je muškarac koji se godinama kreće u estradnim krugovima.

- Glavni saradnik ove grupe u Srbiji, koji, pored toga što pere novac za njih kupovinom i izgradnjom nekretnina na luksuznim lokacijama u Beogradu, rastura i drogu u estradnim krugovima. Taj saradnik nije pjevač, ali je prisutan na estradnoj sceni, druži se sa ljudima iz šou-biznisa, a ranije se pojavljivao u spotu poznate pjevačice - otkriva sagovornik Kurira.

alt

Prema njegovim riječima, bajkerska grupa Junajted tribjuns nomad, čiji su svi članovi na Majorki u akciji španske policije uhapšeni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, već nekoliko mjeseci pokušava da ojača položaj u Srbiji.

Milojević o bajkerima

Ništa ne krijemo

Stefan Milojević, koji je inače i unuk legende Partizana i potpredsjednika u FSS Nenada Bjekovića, prema pisanju španskih medija, dan pred hapšenje izjavio je „da je njegova bajkerska grupa transparentna i da njih niko ne treba da se plaši“. - Želimo da nas poštuju, ali ne da nas se plaše. Trenutno imamo desetak partnera u različitim državama i nadamo se da će se taj broj povećati. Uznemireni smo zbog pogrešne slike koju o nama žele da stvore. Mnogi ljudi, uključujući štampu, pokušavaju da naprave rat između nas i Anđela pakla, ali to je apsurdno. Poštujemo sve klubove i saveze, sve dok oni poštuju nas. Vreme će pokazati sve - prenijeli su mediji Milojevićevu izjavu o moto-klubu, na čijem je čelu u Španiji.

 - Nekoliko mjeseci pokušavaju da se ujedine s jednom navijačkom grupom i tako preuzmu primat na narko-tržištu Srbije. Ukoliko bi došlo do ujedinjenja ove jake navijačke grupe i bajkera koji deluju u nekoliko zemalja, postali bi najjače krimi-udruženje u regionu. Navodno, Mihajlović im je bitna spona u tim pregovorima, kao i njegov čovek u Beogradu - tvrdi izvor.

 

Kako pišu španski mediji, u akciji policije u četvrtak, u kojoj je učestvovao i Evropol, uhapšeno je 16 osoba, članova Junajted tribjuns nomad. Policija je saopštila i da je na čelu kriminalne organizacije, koja je prepoznatljiva po kožnim prslucima, Stefan Milojević.

alt

- Nezakonite aktivnosti, poput trgovine drogom u klubovima, na tajnim žurkama i bordelima, iznude i nasilni obračuni, pokušali su da prikriju osnivanjem udruženja građana. Bavili su se na ostrvu poslovima obezbeđenja i tako imali pristup svim noćnim klubovima i kafićima, čak i onima u kojima se sastaje džet-set. U akciji je zaplenjena droga, oružje, kao i veća količina novca - saopštila je španska policija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...