TOP MODEL: Huawei P40 Pro imat će keramičko kućište i čak...

... pet kamera straga

  • HiTec

  • 19. Jan. 2020  19. Jan. 2020

  • 0

Evan "Evleaks" Blass objavio je slike na kojima je, čini se, novi top model pametnog telefona kineske tvrtke Huawei, P40 Pro.

Ako mu je vjerovati - a dosad je znao biti u pravu s prognozama - P40 Pro imat će djelomično keramičko kućište zaobljeno na sva četiri ruba.

Straga će imati poveće ispupčenje za pet leća kamera, od kojih će jedna biti telefoto objektiv u stilu periskopa. Leće bi trebale biti Leicine, s rasponom od 18 do 240 milimetara.

Nagađa se o zoomu većem od 13 puta, što će vjerojatno biti postignuto softverskim rješenjima. Sprijeda je zaslon s kružnim izrezom za dvije kamere.

Tipke za uključivanje i isključivanje te za regulaciju zvuka su na desnom bridu, lijevi je prazan. Na donjem su utor za USB-C i zvučnik. Nema audio ulaza za slušalice.

Posljednja dva izdanja smartfona iz serije P bila su najavljena u Parizu (Francuska) tijekom ožujka. Čini se izvjesnim kako će to biti slučaj i s modelom P40 Pro. Također, vjerojatno neće imati podršku za Googleove servise, piše "Verge".

(Tportal)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...