SPEKTAKL NA SAN SIRU: Nevjerovatni Donnarumma, vrhunski Rebić i gol u 93. minuti (VIDEO)

Ante Rebić danas je bio junak Milana, postigavši dva gola u trijumfu nad Udineseom (3:2).

  • Sport

  • 19. Jan. 2020  19. Jan. 2020

  • 0

Milan je u drami na San Siru uspio da slavi protiv Udinesea, a rezervista Rebić drugi je gol, za pobjedu, postigao u zadnjim sekundama.

"Zadovoljan sam, jer sam konačno dokazao šta mogu. Tri boda su najvažnija, sada moramo ovako nastaviti", rekao je Rebić po kraju današnjeg meča.

Ovo je bila treća uzastopna pobjeda Milana, pa šta se to promijenilo?

"Sada imamo dva-tri važna igrača kao što su Ibrahimović, Kjaer i Begović, koji puno pomažu dajući savjete momčadi. To prenosimo na teren i sada vidite rezultate", dodao je.

"Ne želim ništa reći o našim ciljevima za kraj sezone. Moramo nastaviti od utakmice do utakmice, osvajati bodove i biti fokusirani na to", dodao je hrvatski napadač.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...