DŽEKO POGODIO OSMI PUT OVE SEZONE, PA RASTUŽIO NAVIJAČE: „U sljedećoj utakmici neću biti tu…“

Edin Džeko je do gola stigao nakon greške odbrane domaćih. Primio je jednu loptu i rutinski matirao Mattiu Perrina

  • Sport

  • 20. Jan. 2020  

  • 0

Džeko je u pobjedi Rome nad Genoom zabio svoj prvijenac u 2020. godini.

"Trener uvijek traži od nas da pritiskamo visoko. Gol je došao nakon njihove greške koju je donio nas pressing", kazao je Džeko reprezentacije poslije utakmice.

Naredni ispit za Romu je utakmica Kupa protiv Juventusa u Torino. Džeko će propustiti i taj susret zbog suspenzije iz prošle sezone.

"Ja neću biti u srijedu, ali će biti Kalinić. Nadam se da ćemo u srijedu izboriti plasman u polufinale Kupa Italije."

Sljedeće kolu u Seriji A Romi donosi gradski derbi protiv ekipe Lazija i Džekin okršaj s Cirom Immobileom koji je do sada zabio 23 gola u prvenstvu.

"Čestitam mu na tome, ali nadam se da u nedjelju neće biti strijelac i da će ponovo početi zabijati nakon nas. Nemam s tim problema. Danas je bilo važno pobijediti, poklonili smo utakmice protiv Torina i Juventusa. Važno je da smo pobijedili i vratili sigurnost", kazao je Edin Džeko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...