STRAVA I UŽAS U KOMŠILUKU: Muškarac teško pretukao ženu udarcima čekićem u glavu, a kada su se popeli na tavan uslijedio je šok…

Zvanične izjave iz bolnice o stanju žene su bile veoma škrte, osim da je stabilno i da su povrede po glavi i tijelu najvjerovatnije nastale mehaničkim sredstvom

  • Hronika

  • 20. Jan. 2020  

  • 0

Na tavanu iznajmljene kuće u Jagodini, policija je pronašla tijelo I. B. iz Komorana kod Rekovca, koji je čekićem pretukao prije desetak dana ženu (50) iz okoline Jagodine i nanio joj tješke tjelesne povrede i prijelome.

Pretpostavlja se da se nasilnik objesio prije nekoliko dana.

Žena je hospitalizirana na Odjeljenju neurohirurgije u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Zvanične izjave iz bolnice o stanju žene su bile veoma škrte, osim da je stabilno i da su povrede po glavi i tijelu najvjerovatnije nastale mehaničkim sredstvom.

"Na Neurohirurgiji u Ćupriji leži Jagodinka kojoj je neko čekićem razbio glavu sa više udaraca. Jaukala je celu noć. Lekari kažu da su sanirali povrede glave, ali da su joj kosti ruku potpuno smrskane. Bili su policijski inspektori, navodno neće da kaže ko joj je naneo povrede. U velikom je strahu",  rekli su tada upućeni u ovaj slučaj, a prenose srbijanski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...