Društvo
INFO IZ VODOVODA: Ove ulice u Sarajevu danas će ostati bez vode zbog radova na mreži
Prije 10 min0
Pravi način da iskoristite višak hljeba ili stari hljeb
Gastro
20. Jan. 2020 20. Jan. 2020
0
8 kriški hljeba
200 gr gauda sira
100 gr šunke ili salame po želji
1 jaje + 3 žumanca
so
biber
1. Šunku ili salamu isjeckajte i pomješajte sa rendanim sirom i jajima.
2. Premažite preko kriški hljeba i poredajte u tepsiju.
3. Pecite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni 10-15 minuta.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Društvo
INFO IZ VODOVODA: Ove ulice u Sarajevu danas će ostati bez vode zbog radova na mreži
Prije 10 min0
Ekonomija
NIJE DOBRO: Ukupna industrijska proizvodnja u Federaciji BiH u odnosu na mjesec ranije, manja je za...
Prije 15 min0
Svijet
NEDVOSMISLENA PORUKA ŠEFA NATO-a: Kina mora prestati pomagati Rusiji ako želi dobre odnose sa Zapadom
Prije 15 min0
Hronika
ŠTA SE DOGAĐA U SRBIJI: Mjesec dana od nestanka djevojčice Danke Ilić, tijelu ni traga, a osumnjičeni...
Prije 19 min0
Gastro
RECEPT ZA BUREK HARISA DŽINOVIĆA: Neki ga ne vole sa ovim dodatkom
24. Apr. 20240
Gastro
JEFTIN, SOČAN, A USPIJEVA SVIMA: Ako volite egzotični ukus kokosa, ovo je idealan recept za vas
23. Apr. 20240
Gastro
ZA DOBRO JUTRO, ILI DOBAR DAN: Napravite francusku salatu prema našem receptu i oduševite ukućane… (VIDEO)
25. Apr. 20240
Gastro
ZA PRAVE GURMANE: Danas pravimo piletinu na mađarski način, nema joj ravne… (VIDEO)
24. Apr. 20240
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.