POLICIJSKI ISTRAŽITELJI SE HVATALI ZA GLAVU; NEVJEROVATAN EPILOG KRVAVOG MAFIJAŠKOG RATA NA BALKANU: Supruge dvojice likvidiranih Crnogoraca šokirale iskazima...

Grčki istražitelji nisu mogli vjerovati

  • Hronika

  • 21. Jan. 2020  21. Jan. 2020

  • 0

Supruge likvidiranih Igora Dedovića i Stevana Stamatovića rekle su policiji da ne znaju tko bi mogao stajati iza njihovih ubojstava, a također su tvrdile da ne znaju ni gdje su njihovi muževi boravili u Grčkoj. Navodno, ničega što se sinoć događalo se ne sjećaju, javlja Blic.

Dvije žene od kojih je jedna ranjena u pucnjavi u nedjelju poslijepodne, kada su Igor Dedović i Stevan Stamatović hladnokrvno ubijeni, policiji nisu pružile nikakve informacije o samom napadu, ali ni i o životu koji su Dedović i Stamatović vodili prije pucnjave.

Prema pisanju grčkih medija, rekle su da su u Grčku došle u posjetu, kako bi provele praznike s obitelji. Međutim, policajcima su tvrdile da se ne sjećaju gdje borave, a da su došle taksijem.

Jedna od njih (grčki mediji nisu objavili o kojoj je reč) kazala je da zna da je njezin muž bjegunac, ali su obje rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo sudjelovanje u kriminalnim poslovima, potpuna nepoznanica. Policajci su, piše isti portal, pronašli kreditne kartice žrtava, kao i brojne ključeve i novčanice od 500 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...