NIJEMCIMA NIKAD DOSTA: Pogledajte što su sada učinili od „normalnog“ Volkswagen Golfa VIII…(FOTO)

Samo za odabrano društvo

  • Auto

  • 21. Jan. 2020  

  • 1

Njemački tuner H&R predstavio je sportski dorađenu verziju, na bazi turbobenzinca 1.5 TSI sa 150 KS. Fokus je na vizualnom i tuningu podvozja, koje je ugradnjom krućih sportskih opruga i tvrđih amortizera.

U kombinaciji s 18-colnim alu naplacima i gumama 225/40 spušten do poda za čak 45 mm. To je donijelo trostruki efekt: atraktivniji izgled, bolje ležanje i niži otpor zraka.

Ugradnjom sportski profiliranih prednjih sjedala, te papučica od perforiranog aluminija dorađena je unutrašnjost. U pripremi je i kit za povećanje snage motora na 180 KS.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...