I JUKA JE SVAKO MALO SKAKAO: Portland nakon drame i produžetka pobijedio Golden State, Nurkićev prijatelj oborio REKORD KARIJERE… (VIDEO)

Portland i Golden State su odigrali jedan od najboljih mečeva sinoćnjeg programa, a u centru pažnje našao se Lillard koji je pružio možda i najbolju utakmicu u svojoj dosadašnjoj karijeri

  • Sport

  • 21. Jan. 2020  21. Jan. 2020

  • 0

Nakon prve dionice Portland je vodio sa 27:23, ali su Warriorsi u drugoj četvrtini uspjeli da preokrenu, te se na poluvrijeme otišlo kod rezultata 57:53 za goste.

No, Portland se nije predavao i uspio je držati priključak. Bilo je jasno da nas očekuje nevjerovatna završnica, a domaći su zahvaljujući Lillardu uspjeli da izbore produžetak (113:113).

U produžetku su Warriorsi posustali što je Portland itekako iskoristio i došao do pobjede rezultatom 129:124.

Nestvaran meč odigrao je Damian Lillard koji je ubacio 61 poen i dodao je još deset skokova i sedam asistencija. Kod gostiju istakao se Alec Burks sa 33 poena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...