POKIPJELO NA SVE STRANE: Slavna pjevačica stigla na svečanost golih grudi, pridržavala ih je rukama, a onda joj je i on pomogao…

Na zabavu je došla sa suprugom Offsetom, koji joj je pomagao tijekom večeri pa je i on držao ruku na njenim grudima

  • Sex i grad

  • 26. Jan. 2020  

  • 0

Cardi B, Janet Jackson i Naomi Campbell ukrale su sve poglede na tradicionalnoj zabavi Clivea Davisa u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu uoči dodjele nagrada Grammy.

Cardi (27), koja ne skriva da je kirurški povećala grudi, jedva ih je uspijevala zadržati u oskudnoj haljini dok je hodala po crvenom tepihu, a u nekoliko navrata morala je rukom pridržavati poprsje kako ne bi pokazala previše.

Na zabavu je došla sa suprugom Offsetom, koji joj je pomagao tijekom večeri pa je i on držao ruku na njenim grudima.

Foto: Getty images

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...