SRCE DA PUKNE; NOVI DETALJI NESREĆE: Evo gdje je Kobe putovao sa kćerkom Giannom i ko je s njima poginuo

U helikopterskoj nesreći u Kaliforniji poginulo je pet osoba, među kojima Kobe Bryant (41) i njegova kćerka Gianna (13).

  • Hronika

  • 26. Jan. 2020  27. Jan. 2020

  • 0

Jedan od najboljih košarkaša u historiji ovog sporta Kobe Bryant poginuo je u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji. 

Šerif Okruga LA, Alex Vallanueva potvrdio izjavio je da je u heilkopetru bilo devet osoba, ali da o imenima još uvijek neće govoriti. 

Iako su prve informacije govorile da niko iz Brajantove porodice nije poginuo, TMZ je ipak sada javio da je život izgubila i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Adrian Wojnarowski, poznati sportski novinar, na svom Twitteru je objavio da su uz Kobea i Giannu u helikopteru bili još jedan roditelj s igračicom.

Potvrđeno je da je riječ o Giannina saigračica, te njenom ocu. Kako prenose mediji, devojčice su krenule na trening u pratnji roditelja kada helikopter srušio u Calabasasu.

Velika zvijezda Los Angeles Lakers putovao je u privatnoj letjelici s još četiri osobe. Kobijeva supruga Vanesa nije bila u helikopteru, javlja TMZ.

Kako prenose strani mediji, helikopter se zapalio i nije bilo spasa. Nesreća se istražuje. 

alt

alt

Do nesreće je došlo kada je u helikopteru izbio požar. Hitna pomoć je vrlo brzo došla na mjesto nesreće, ali odmah su ustvrdili da nema preživjelih.

Kobe (41) je cijelu svoju profesionalnu karijeru proveo u Los Angeles Lakersima, s njima je osvojio čak pet naslova prije penzionisanja 2016. godine. Na All-Staru je nastupio čak 18 puta, a 2008. godine proglašen je najkorisnijim igračem lige.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...