ŠOK I NEVJERICA, OGLASIO SE I DONALD TRUMP: „To su grozne vijesti, Melania i ja…“

Tragičnu smrt legendarnog košarkaša Kobea Bryanta koji je zajedno s 13-godišnjom kćeri i još sedam ljudi poginuo u padu helikoptera na Twitteru je komentirao američki predsjednik Donald Trump.

  • Svijet

  • 27. Jan. 2020  

  • 0

"Stigle su vijesti da su košarkaška legenda Kobe Bryant i još tri osobe poginuli u padu helikoptera u Kaliforniji. To su grozne vijesti", napisao je prvo Trump na Twitteru.

Nešto se kasnije ponovno oglasio. 

"Kobe Bryant, unatoč tome što je bio jedan od zaista velikih košarkaša svih vremena, tek je započeo život. Toliko je volio svoju obitelj i imao tako veliku strast za budućnosti. Gubitak njegove lijepe kćeri Gianne čini ovaj trenutak još strašnijim, napisao je Trump na Twitteru. 

„Melania i ja upućujemo najiskreniju sućut Vanessi i divnoj obitelji Bryant. Neka je Bog sa svima vama!", dodao je Trump. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...