DŽANAN MUSA JE NEUTJEŠAN: Košarkaški Zmaj se prisjetio najsretnijeg dana u životu, Kobe Bryant mu je poklonio…

Kobe Bryant je bio od najboljih košarkaša svih vremena, a vijest o njegovoj pogibiji uzdrmala je sportsku javnost

  • Sport

  • 27. Jan. 2020  

  • 0

Mnogi košarkaši oglasili su se na društvenim mrežama, a među njima je bio i naš Džanan Musa, kojeg je Bryantova smrt jako potresla.

Musa je u više navrata govorio da je kao dječak najviše volio gledati Lakerse i svog uzora Bryanta. Kada je potpisao za Brooklyn Netse Musa je bio jedan od košarkaša koji je od Kobea dobio dres s potpisom na poklon.

Upravo se toga trenutka prisjetio bh. košarkaš, te je na Instagram profilu poručio da je to bio najbolji dan u njegovom životu.

"Ovo je bio najbolji dan u mom životu. Hvala ti na svemu, ti si najveći svih vremena. Bez riječi sam, moj heroj", napisao je Musa uz fotografiju Bryantovog dresa kojeg je dobio na poklon.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...