GOLA NA SNIJEGU PRED 40.000 GLEDATELJA: Pojavila se niotkuda, a onda više niko nije gledao skijanje… (VIDEO)

Obnažena djevojka koja je sinoć zadobila pažnju tokom muškog slaloma u austrijskom Schladmingu je zapravo dobro poznata Instagram zvijezda Kinsey Wolanski

  • Sex i grad

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 0

Ona je nakratko zadobila pažnju tokom slaloma jer je utrčala u cilj u isto vrijeme kad i Italijan Alex Vinatzer koji je u tom trenutku preuzeo lidersku poziciju.

Kamere su tada zabilježile polugolu djevojku koja trčki u kupaćem kostimu i nosi papir s natpisom 'RIP Kobe Bryant'.

Kasnije, kada je uhvaćena u krupnom kadru, ispostavilo se da se radi o Kinsey koja je široj javnosti poznata nakon što je prekinula finalni susret Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama prošle godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...