NE VJERUJETE U ČUDA?: Pogledajte večerašnju magičnu igru i golove 17-godišnje zvijezde Barcelone; Sve uz Messijevu pomoć (VIDEO)

Fudbaleri Barcelone pobijedili su večeras na domaćem terenu Levante sa 2:1 u susretu 22. kola La Lige.

  • Sport

  • 02. Feb. 2020  02. Feb. 2020

  • 1

Katalonce je do ove pobjede vodio mladi 17-godišnji Ansu Fati koji je na ovaj način oduševio Camp Nou i vjerovatno najavlio veliku karijeru.

On je postigao oba pogotka za svoj tim i to u razmaku od samo 100 sekundi. Prvi je postigao u 30., a drugi u 31. minuti susreta, a oba puta mu je asistitrao Leo Messi.

U drugom poluvremenu Barca je stvorila nekoliko šansi preko Messija i Piquea, ali gosti su bili ti koji su došli do pogotka. Učinio je to u 93. minuti Rochina, ali tada je bilo jasno da više za Levante nema vremena da eventualno pokuša doći do boda.

Barcelona je ovom pobjedom zadržala priključak u odnosu na Real Madrid koji je lider na tabeli sa tri boda više. S druge strane, Levante ostaje na 13. poziciji sa 26 osvojenih bodova, odnosno osam više od opasne zone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...