AMERIKA SE VALJA OD SMIJEHA: Trump čestitao pobjedu na Super Bowlu pogrešnoj saveznoj državi

Američki predsjednik čestitao je Kansasu na tome kako je predstavljao svoju saveznu državu, iako su Chiefsi stacionirani u Missouriju

  • Zabava

  • 03. Feb. 2020  03. Feb. 2020

  • 0

Kansas City Chiefsi novi su NFL šampioni.

Vijest o preokretu u duelu protiv San Francisca obišla je svijet, a čestitke za Andyja Reida, Patricka Mahomsa i družinu stižu sa svih strana.

Jednu od prvih, ali i najbizarnijh, uputio je Donald Trump.

Američki predsjednik čestitao je Kansasu na tome kako je predstavljao svoju saveznu državu, iako su Chiefsi stacionirani u Missouriju.

“Čestitke Kansas City Chiefsima na pobjedi i velikom preokretu u trenucima pritiska.

Predstavili ste veliku državu kakva je Kansas, tačnije, predstavili ste čitavu Ameriku na pravi način. Ponosni smo na vas”, napisao je Trump.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...