MUNJEVITA AKCIJA SIPA-e: Izvršena kriminalistička obrada nad 17 osoba, uhapšena osoba zbog zloupotrebe službenog položaja…

Epilog nove akcije Državne agencije za istrage i zaštitu

  • Hronika

  • 04. Feb. 2020  

  • 0

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jučer su na području Banje Luke, u okviru predmeta kodnog naziva "Pero",  lišili slobode jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo "organizovani kriminal", u vezi sa krivičnim djelima "zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja", "primanje dara i drugih oblika koristi" i "pomaganje".

Prilikom realizacije navedenih aktivnosti, policijski službenici SIPA-e su po zahtjevu Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona izvršili kriminalističku obradu nad 17 osoba koje su u okviru tog predmeta ispitane u svojstvu osumnjičenih, saopćeno je iz SIPA-e.             

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...