ŠTA SE OVO DEŠAVA?: Alsin Levent koji je kriv za smrt Šabana Šaulića hitno "sklonjen"

Alsin Levent, Turčin koji je odgovoran za smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića navodno je “sklonjen”, a na suđenju koje je zakazano za 27. mart biće pojačane bezbjedonosne mjere a kako “neko od fanova pokojnog kralja narodne muzike ne bi naudio Leventu”.

  • Estrada

  • 04. Feb. 2020  04. Feb. 2020

  • 0

Kako su se u javnosti pojavile sve informacije o Alsinu, kao i njegove fotografije, tužilac je navodno donio odluku da zbog bezbjednosti Leventa preduzme određene mjere, prenose mediji.

Podsjećamo, Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su u saobraćajnoj nesreći 17. februara kada su se vraćali sa koncerta u Njemačkoj, kada je na njih kolima naletio Levent. Treća osoba koja je bila u kolima i koja je preživjela saobraćajnu nesreću jeste Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović.

Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu “mazda 6” izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mjestu gdje je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...